Galleries

Fællestræning ved Fladbro

Er du til trailløb eller open water svømning og kunne tænke dig at udfordre dig selv på begge dele, så har du muligheden her.

Vi vil fra Tirsdag den 19/6 starte op med swimrun træning for ALLE ved Fladbro Kro/Nørreå. Træningen vil foregå på den måde at vi løber runder af 300 meter svømning i Gudenåen (med strømmen)(der vil også være mulighed for at gå op af vandet efter 160 meter) , samt 1,3 km løb op langs trækstien og et lille stykke skov, inden vi er tilbage ved p-pladsen ved Fladbro kro og kan gå i vandet igen.

Træningen vil forgå fra kl 17:30, og der vil vi (Søren Engholm & Maj-Britt Klok) kunne besvare eventuelle spørgsmål om svimrun, udstyr, mm. inden vi starter – træningen vil afsluttes kl 19:30.

Træningen er for alle – det eneste du skal kunne er at svømme 200 meter (bryst eller crawl)  og så skal du kunne løbe 3 km (tempo er underordnet). I swimrun kører man stort set altid i teams på 2 personer. Men det er helt op til dig om du vil køre solo, eller være sammen i team af 2 persomer.

Som nævnt vil der være mulighed for at stille spørgsmål og kigge på swimrun udstyr fra kl 17:30 til kl 18. Herefter starter vi FÆLLES på 1 omgang, så alle ved hvor vi svømmer til og hvor vi løber hen – vi vil også sætte små flag op langs ruten, så ingen er i tvivl om hvor ruten er). Har du allerede har været med på vores swimrun fællestræninger og/eller prøvet swimrun før, så er det helt ok, at møde op omklædt til start kl 18.

Det er helt op til den enkelte deltager hvor mange omgange/runder man vil køre og i hvilket tempo. Der er bænke og fin mulighed for at sidde ved bredden af åen og se på de andre deltagere. Vi kører på i 1 time og 30 min, og der vil de fleste kunne nå et sted mellem 3 og 8 omgange, og en total distance på 600m/3,9km og 2100m/10,4km henholdsvis samlet svømning og løb.

Hvad skal du bruge til træningen:

  • En våddragt (tri dragt, swimrun dragt, neopren shorts + top).

“i swimrun løber vi i våddragten og den tages aldrig af”

  • Et par løbesko (ingen grund til at  investere  i de nyeste swimrun sko på markedet, til at starte med, kan et par gamle løbesko sagtens bruges.)

“i swimrun svømmer vi med skoene på”

  • Et par svømme briller.
  • Et par strømper (der kommer småsten ned i skoene på løbeturen og det kan godt være træls med bare tæer i skoene. (vi taler af erfaring )
  • En swimcap (for en sikkerhedsskyld svømmer vi altid med en farvet swimcap, så vi kan ses  i vandet)

Hvis du vil prøve at svømme med pull buoy og hand paddles (som vi gør i swimrun) kan du selvfølgelig også medbringe dette – vi har også testudstyr som kan lånes.

Vi håber meget du kunne have lyst til at deltage, for vi elsker swimrun og håber at vi kan blive ligeså mange swimrunnere i Danmark som resten af skandinavien og Europa.

Tidspunkt: Tirsdag den 19. juni kl 17.30-19.30

Sted: Fladbro, Randersvej 75, Stevnstrup

Tilmelding og spørgsmål sendes til: admin@swimrunners-tm.com