Swimrun rutebeskrivelse

Rutebeskrivelse: Løbet starter og slutter ved skovhuset i Fladbro. Randersvej passeres ved at løbe/svømme under trafikbroen langs Nørreå. Der løbes på etableret stisystem i Fladbro skov, på Pramdragerstien langs Gudenåen og på vej/gangsystem i Fladbro og Stevnstrup. Svømning foregår 3 steder hvor der er etableret bro/kajakoptagning/ Fiskeplatform.

Løberuten starter ved skovhuset i Fladbro, herefter løbes der en runde i fladbro skov, herefter svømmer der 500 meter i Nørreå, og løbes til Stevnstrup og tilbage til Fladbro langs Gudenåen af Pramdragerstien. Herefter passeres skovhuset endnu engang og der løbes endnu runde i Fladbro skov på stisystemet – hvorefter deltagerne løber ud på 2. runde af samme rute.

Afmærkning af ruten: Ruten vil være afmærket med må flag på metalspyd, minestrimmel og beachflag.

Depoter: Der vil være 3 depoter (der passeres 2 gange)  med vand, energidrik, slik/kage/frugt, og her vil der være affaldsspande til deltagernes egne medbragte gels. Der vil ikke blive udleveret gels, og smides der affald på ruten vil det medføre diskvalifikation.

Toiletforhold: Der er toiletter ved skovhuset, ved slæbestedet i Stevnstrup og på p-pladsen ved kovboulevarden/Randersvej

Parkering: Der er mulighed for gratis parkering ved P-pladsen ved Skovboulevarden/Randersvej, og P-pladsen ved Himmelbovej/ Fladbrovej.