Team SWIMRUNNERS™  swimrun sæson 2018

Team SWIMRUNNERS™  swimrun sæson har været igang længe, ja faktisk blev det kun til 1 1/2 måneds pause efter 2017 sidste race i Tyskland i starten af oktober. Så siden midten at december er der blevet svømmet hundredevis af baner i poolen i vores lokale svømmehal, mens løbebåndene er blevet flittigt brugt i samme periode. Vi vil rigtig gerne forsøge at få en noget bedre sæson end i 2017 – som faktisk ikke blev helt som vi havde håbet på grund af skader og sygdom.

At planlægge en swimrun sæson kræver man sætter sig ind i mange ting; hvilke ruter passer godt til ens hold, om man vil forsøge at lave points til ötillö world ranking, hvor mange dage og penge man vil bruge på det, om der er steder og races man gerne vil opleve. Også skal familien også lige være med på man rejser rundt og slider sig selv helt op, for fornøjelsen og oplevelsernes skyld.

Vores 2018 sæson var allerede planlagt godt og vel midt i januar, men kun til og med august måned, for ligesom rigtig mange andre swimrunnere rundt om i hele verden, ventede også vi på svar på offentliggørelsen af de udvalgte teams der havde kvalificeret sig til ötillö swimrun world championchip 2018. Det svar kom midt i februar. Yes… endnu engang får vi muligheden for at udfordre os selv,  og mange af verdens bedste swimrun teams i det ultimative swimrun stævne. Så med billetten til VM i hus, kunne vi gøre race planen færdig til et forhåbentligt super fedt og hårdt swimrun år. Her er en lille oversigt over hvordan swimrun sæson kommer til at se ud….

22/4-18 swimrun Costa Brava, Spanien
( total distance 41 km. 33,7 km løb og 7,3 km svømning.

6/5-18 Bin swimrun, Marocco
( total distance 33,1 km. 23,7 km løb og 7,4 km svømning)

23/6-18 swimrun Cöte-Vermeille, Frankrig.
(total distance 63,3 km. 54,7 løb og 8,7 svømning)

29/7-18 Swimrun Bologna, Italien
(total distance 40 km. 34 km løb og 6 km svømning)

3/9-18 ötillö world championchip, Sverige.
(total distance 75 km 65 km løb og 10 km svømning)

30/9-18 Swimrun 1000Lakes, Tyskland
(total distance 41,3 km. 33,8 km løb og 7,5 km svømning)

Så som I kan se, så venter der team swimrunners-tm en masse fantastiske oplevelser med store swimrun races i den kommende tid.
Vi håber meget i har lyst til at følge med her på siden. Der vil komme race rapports og billeder fra de forskellige races så hurtigt vi kan få det lavet.

Maj-Britt og Søren
Team SWIMRUNNERS™

Photo credit: Ötillö/Xterra Nordic